TOP

Persondatapolitik

Den helt korte udgave er, at der ikke opsamles, gemmes eller deles personlige data om dig her på sitet.

Den længere er, at der dog – som de fleste andre steder – bliver indsamlet anonyme data om gæsternes adfærd på sitet. Og de deles med statistikprogrammet Google Analytics. Websitet bruger cookies til at fortælle, hvordan siderne her i praksis bliver brugt (hvad bliver læst, af hvor mange og den slags). De små datafiler bliver gemt på din computer, mobil eller det device, du nu kommer på besøg fra, og fortæller blandt andet statistikprogrammet, om du er her for første gang eller har været her før. Cookies er ikke skadelige, og du kan til enhver tid blokere eller slette dem.

Hvis du vil kommentere på websitets indlæg, bliver du bedt om at dele dit navn og din e-mailadresse for lige er præsentere dig selv. Det er kun dit navn, der vises på sitet, og din e-mailadresse bliver ikke brug eller videregivet. Selve kommentaren vil i sagens natur dog ligge til offentlig læsning her på sitet (de tåbelige eller komplet irrelevante bliver dog lynhurtigt slettet med hård hånd). Undlad derfor at dele personlige eller på anden måde følsomme oplysninger, som du ikke ønsker at alle skal kunne se.

Deler du billeder, skal du også være opmærksom på, at de kan indholde personlige oplysninger, fx nøjagtige GPS-data om, hvor de er taget. Er det ikke noget, du ønsker at dele, skal du huske at slette informationerne fra billedfilen, inden du sender den afsted.