TOP
Smag på Fyn

Sig Jolly til den vestfy(e)nske cola

Jolly-colaen er lidt af en legende. Den er fra 1959 og var i den grad kendt og udbredt tilbage omkringn 1980’erne. Mange (der lige som colaen angiveligt havde sin storhedstid i de år) kan huske og citere de navnkundige TV-reklamer med Tina Kjær, som ramte os i begyndelsen af 1990’erne, blandt andet:

I dag er Jolly’en overvejende en nichecola med et mere snævert publikum. Men den eksisterer stadig i bedste velgående. Den produceres af Bryggeriet Vestfyen, og du møder den derfor relativ hyppigt på din tur rundt på Fyn. Den er stadig helt sin egen og fortjener en prøvesmagning – i nostalgien og Fyns navn. Prøv også dens sporty lillesøster, Jolly Time.

Hvis du for alvor er – eller bliver – Jolly-fan, har du mulighed for at blive en del af Jollys smagspanel. Læs mere på bryggeriets hjemmeside, hvor du også finder de relevante kontaktoplysninger.

NB: Indlægget er IKKE sponsoreret.