TOP
Featured Fynske stemmer

Interview: Familien Lehmans ældste yngste

111 steder på Fyn som du skal se har langt fra været et solo-projekt. Der er kommet masser af godt input fra nær og fjern, og faktisk har hele familien Lehman været med rundt til de fleste af de 111 steder + det løse, der indgår i bogen.

Og hvad synes de yngste så var det bedste? Det giver den ældste af dem (Louise på 11) her sit bud på:

Overnatningen i Odense Zoo (side 160-161) er helt i top på min liste. Det var sjovt og hyggeligt, og så lærte vi også ret meget undervejs. (Red. er helt enig!)

De Japanske Haver (side 54-55) er et rigtig flot sted. og den japanske mad, man kan få der, er også god.

Magiske Dage i Odense (side 136-137) skal man bare med til hvis man er Harry Potter fan (og hvem er ikke det?, spørger red.)

Musikrummet (side 146-147). Det er rigtig sjovt at spille musik på underlige måder, imens man leger (siger hun og afslører ganske loyalt slet ikke, at både mor og far også var ret begejstrede for præcis det samme)

Skinnecykler (side 184-185) er en rigtig god fælles aktivitet og sjov måde at bruge kræfter på for hele familien. Man kan skiftes til at cykle og slappe af.

Tidens Samling (side 212-213), hvor man kan lære om de forskellige tider og klæde sig sjovt ud.

Carlslund (side 34-35), som laver en virkelig god æggekage, og det var hyggeligt at få den serveret, så man kunne dele den med hinanden. (Præcis!, tilføjer red.)

Blandt de andre steder fra bogen, som Louise giver en ekstra anbefaling med på vejen, er Galleri Galschiøt (side 90-91), Karens Æblehave (side 120-121), Naturama (side 150-151) og Arresten i Fåborg (side 10-11).

“Fyn har fin og flot natur og mange flere sjove ting, end man lige regner med.” Louise 11 år.