TOP
Det sker på Fyn

Kom til Fjordens Dag

Den anden søndag i september – altså nu på søndag den 8.9 – er der traditionen tro igen Fjordens Dag, et af landets største naturarrangementer. Bag dagen står Kerteminde, Nordfyns og Odense kommuner samt mere end 150 institutioner, foreninger, skoler, firmaer og grupper. I fællesskab sætter de ved en lang række arrangementer fokus på natur, friluftsliv, miljø, kultur og sundhed.

Arrangementet afholdes ved Odense og Kerteminde fjorde. Du finder aktiviteterne ved Seden Strandby (Odense NØ), Boels Bro (Munkebo), Klintebjerg (Otterup) og på Stige Ø. Se det fulde program i denne pdf-fil.

Fjordens Dag er en af de søndage, hvor du har mulighed for at sejle til Vigelsø, den lille naturperle, som også huser en naturskole. Læs mere om det i 111 steder på Fyn som du skal se (105/side 218-219). Og find sejlplanen her.

Fjordens dag har været afholdt siden 1991. I år afvikles det sideløbende med Miljøets Folkemøde.