TOP
Fynske fakta Oplev Fyn

Æbelø tidevandstabel 2020

Visitnordfyns hjemmeside kan du finde tidevandstabellen for vandet omkring Æbelø frem til september 2020.

Husk, at det er tidspunktet for højeste og laveste vandstand, der er anført i tabellen. Vil du gerne gå, når der er mindst vand, skal du begive dig ud på turen et godt stykke tid før det klokkeslæt, hvor vandstanden er lavest. Venter du, til vandstanden er i bund, vil den nå at stige ret højt op, inden du har tilbagelagt de 4 kilometer, der er i alt. Visitnordfyn anbefaler specifikt, at man kun går i vandet fra 3 timer før lavvande til 3 timer efter lavvande og minder om, at tidevandet også kan ændre sig al efter blæsten.

Vandstand og tidevandstabeller kan også tjekkes på dmi.dk (tabel for Bogense her).

Husk, at det også er muligt at finde en guide eller deltage på en guidet tur (uden for coronatider, i hvert fald):

Du finder flere tips til turen til Æbelø i 111 steder på Fyn som du skal se på side 226-227.