TOP
Oplev Fyn På farten på Fyn

Download kort over Øhavsstien

Har du kridtet vandreskoene til en tur ad Øhavsstiens 220 km lange rute i området ved Det Sydfynske Øhav kan du blive klogere på turen, dens flotteste udsigter, ‘kaffepletter’ og overnatningsmuligheder ved at dykke ned i VisitFyns 7 kort, der hver især beskriver et udsnit af den:

  1. Faldsled – Svanninge Bakker – Faaborg – Fjællebroen (39 km)
  2. Fjællebroen – Egebjerg Bakker – Svendborg (30 km)
  3. Svendborg – Broholm – Lundeborg (30 km)
  4. Svendborg – Tåsinge – Siø – Rudkøbing (20 km)
  5. Lohals – Tranekær – Stengade Strand (29 km)
  6. Stengade Strand – Rudkøbing – Henninge Nor (26 km)
  7. Marstal – Ærøskøbing – Søby (36 km)

Ønsker du endnu flere detaljer og tips, findes det i den fine bog Øhavsstien. En vandretur rundt om Det Sydfynske Øhav af Jesper Vagn Jensen (2016). Den gennemgår natur og kulturhistorie og giver dig uddybende, praktisk information til hver enkelt bid af turen.