TOP
Oplev Fyn

Æbelø tidevandstabel 2019

Vil du på guidet tur til Æbelø, skal du være ude i god tid for at få plads på en af turene. Du kan allerede nu booke din plads på en dagstur i juni, juli, august eller september 2019, fx her. Tjek også Nordfynsk Guides facebookside.

Er du interesseret i at komme afsted på egen hånd, kan det dog også sagtens lade sig gøre. Tippet over dem alle vil dog i givet fald være, at du sætter dig ind i tidevandstabellen og sørger for at vade frem og tilbage, når vandstanden er lav. Du finder tidevandstabellen for 2019 her. Husk, at det er tidspunktet for højeste og laveste vandstand, der er anført. Så vil du gerne gå, når der er mindst vand, skal du begive dig ud på turen et godt stykke tid før det klokkeslæt, den er lavest. Ellers når vandstanden at komme godt op, inden du har tilbagelagt de 4 kilometer, der er i alt.

Du finder flere tips til turen i 111 steder på Fyn som du skal se på side 226-227.