TOP
Det sker på Fyn

Fynske økokøer på græs

Søndag den 14. april kommer økokøerne på græs landet over. På Fyn kan du opleve de store dyr danse og springe ud i foråret to steder:

Statsfængslet Søbysøgaard, Søvej 27, Årslev

Anita og Niels Erik Maegaard, Klaus Berntsensvej 3, Ringe

Arrangementet begynder kl. 10 og varer til kl. 14. Køerne bliver lukket ud af staldene på slaget 12 på alle tilknyttede gårde.

Udover glade køer kan du hos Søbysøgaard købe burgere, grillpølser og spegepølser samt forskellige andre produkter fra fængslets værksted, og du kan besøge slottets museum. Børn kan lege på naturlegeplads og i halmballer, tage “traktorkørekort” og ride på heste.

Hos familien Maegaard kan du klappe kalve, få smagsprøver på økologiske mejeriprodukter og købe pølser, kage, kaffe og kakao. Børnene kan lege på halmlegeplads, tage pedaltraktor-kørekort og bage pandekager med lokale spejdere.

Læs mere om økodagen her.

Pressefotos: Moment Fotografi