TOP
Featured Oplev Fyn

Interview: Familien Lehmans yngste

Vi har tidligere fået en håndfuld anbefalinger fra Familien Lehmans ældste yngste. Den alleryngste Lehman skal selvfølgelig også til orde. Så her deler hun (Laura på 9 år) sine favoritter – og ja, det var svært at vælge, tydeligvis:

Magiske dage (side 136-137) er virkelig sjove, hvis man er fan af Harry Potter og magi. Folk er klædt ud og går rundt i hele byen.

Musikrummet (side 146-147), hvor man kan lave forskellige lyde og spille. Det er en rigtig sjov legeplads.

Overnatning i Odense Zoo (side 160-161) var noget af det allerbedste. Det var helt vidunderligt at være der uden for åbningstid og sove der og få lov til at fodre dyrene og høre løven brøle, når man faldt i søvn. Det var spændende at være tæt på dyrene og vågne der om morgenen.

Odins Odense (side 164-165). Det var spændende at gå rundt der, hvor de har optaget Tinkas Juleeventyr. Og sjovt at besøge nogen af dem, der sad i hytterne, og at lave et smykke over ild.

Skinnecykelruten (side 184-185). Det er rigtig hyggeligt at køre på skinnecykel, og man oplever en masse ude i naturen imens.

Storms Pakhus (side 196-197) er et rigtig godt sted, hvis man er sulten. Der er et stort udvalg af mad, så man kan få mange forskellige ting på samme tid. [Pandekager anbefales specifikt – både af barnet og af resten af hendes familie!]

Byens Ø (side 26-27). Det var rigtig sjovt at lege der. Og dekorationerne på bygningernes mure var flotte.

Danmarks Jernbanemuseum (side 46-47). Det var sjovt at køre rundt og at sætte sig ind i togene. Og så kunne man være med i en skattejagt.

Den Fynske Landsby (side 56-57). Der var mange ting at prøve og kigge på, og det var spændende at se, hvordan de levede i gamle dage.