TOP
Det sker på Fyn Oplev Fyn

Tilmeldingen til Eventyrløbet er åben

Tilmeldingen til 2019’s Eventyrløb åbnede i begyndelsen af december. Tilmeld dig 5 eller 10 km (2 km for børn op til 14 år) via løbets hjemmeside. Gør du det senest 24. april, sparer du en flad 50’er på tilmeldingsgebyret.

Fra begyndelsen af april er der hver lørdag kl. 10 og onsdag kl. 18.30 fællestræning fra Atletikvejen foran tribunen til Odense Atletikstadion (onsdag den 1.5, 8.5 og 15.8 dog fra Middelkasse Sparekasse på Dalumvej). Så er der knap så mange undskyldninger for ikke at nå en vis form inden Kristi Himmelfartsdag.

Arrangørerne har også løftet sløret for årets musikalske islæt, der denne gang bliver ingen ringere end Infernal. Så løbsfesten er så godt som sikret allerede der.

Foto: Niels Holmgård (40 år i eventyrligt løb 1978-2017 af Claus Falkenby og Henrik Lund Jensen)